Vi ste spasili čitave svetove: Nakon sastanka sa medicinarima predsednik postavio ovaj status na Instagramu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 12:58

Vi ste spasili čitave svetove: Nakon sastanka sa medicinarima predsednik postavio ovaj status na Instagramu

Reči predsednika koje ukazuju na značaj svih medicinara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa medicinarima koji su pokazali da su pravi heroji u borbi protiv korona virusa, postavio je post na Instagramu u kom je napisao:

"Kaže se da je spasiti jedan život isto kao i spasiti čovečanstvo, a vi ste spasili čitave svetove. Zahvaljujući vama, mi imamo budućnost i ovom zemljom hodaju i hodaće ljudi. Roditelji imaju priliku da imaju decu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deca da imaju roditelje. Možemo ponovo da punimo škole, a ne bolnice, da radimo ono što znamo, da se pravimo važni i smejemo svakoj prošloj nevolji. Važno je da je prošla. Vas junake našeg doba niko ne može da pobedi i zaboravi."

Kаже се да је спасити један живот исто као и спасити човечанство, а ви сте спасили читаве светове. Захваљујући вама, ми имамо будућност и овом земљом ходају и ходаће људи. Родитељи имају прилику да имају децу, а деца да имају родитеље. Можемо поново да пунимо школе, а не болнице, да радимо оно што знамо, да се правимо важни и смејемо свакој прошлој невољи. Важно је да је прошла. Вас јунаке нашег доба нико не може да победи и заборави.

A post shared by Александар Вучић (@avucic) on May 22, 2020 at 3:34am PDT
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.