Vučić lekarima i medicinskim sestrama: Zauvek ostajete junaci naše otadžbine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2020, 11:22

Vučić lekarima i medicinskim sestrama: Zauvek ostajete junaci naše otadžbine

Predsednik Aleksandar Vučić priredio je danas prijem za lekare i medicinske sestre iz cele Srbije koji su bili angažovani u kovid bolnicama, zahvalio im na svemu što su učinili tokom borbe protiv Kovida 19 i na svakom spasenom životu, i poručio im da će zauvek ostati junaci naše zemlje i heroji otadžbine.

“U početku su svi aplaudirali, danas mnogi preispituju različite stvari,  ali šta god ko pokušao da uradi - vi ćete zauvek ostati junaci naše zemlje i heroji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << otadžbine”, rekao je Vučić.

Svi oni su se, kaže, borili i radili nešto što niko drugi nije mogao.

“To su bili dani vaših muka, ali dani koji će ostati zapamćeni u istoriji kao dani slave i vaših podviga.Mi smo svoje roditelje i decu dali vama u ruke, i više verovali vama nego sebi”, rekao je Vučić.

Direktor Infektivne klinike KCS Goran Stevanović zahvalio je svima koji su se uključili u rad kovid bolnica, i svima koji su pružili podršku medicinskim radnicima.

“Da se prilagodimo novim uslovima rada, da imamo kapaciteta, da dopremimo novu opremu, da radimo što najbolje znamo - da lečimo bolesnike”, rekao je Stevanović.

Prijem je organizovan u znak zahvalnosti medicinskim radnicima za doprinos i rezultate u borbi sa epidemijom virusa korona u Srbiji.

Događaju u Palati Srbija prisustvuju i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, članovi Kriznog štaba za suzbijanje epidemije Kovida-19 epidemiolog Predrag Kon i direktor Infektivne klinike KCS Goran Stevanović.

Prijemu, koji je počeo izvođenjem himne "Bože pravde", prisustvuju i direktor KCS Milika Ašanin, direktor KBC "Dr Dragiša Mišović" Vladimir Đukić, direktor KC Niš Zoran Radovanović i predstavnici ostalih kovid bolnica u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PRIJEM HEROJA IZ KOVID BOLNICA Vučić: Više smo verovali vama nego sebi, ZNAM KOLIKO STE SE BORILI

Izvor: Blic, 22.Maj.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas medicinske radnike, lekare i sestre koji su bili angažovani u Kovid bolnicama i tom prilikom istakao da je prijem samo mali znak pažnje za sve ono što su naši heroji uradili za Srbiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.