Valjevo: Još 107 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2020, 11:33

Valjevo: Još 107 novozaraženih

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, u tom gradu registrovano je za 24 sata još 107 novih slučajeva pozitivnih na virus korona, a od ukupnog broja zaraženih od početka epidemije - 3.127, samo od 8. oktobra je registrovano 1.933.

U trećem talasu je od posledica virusa korona za mesec i po dana preminulo 19 osoba, dok je tokom prva dva talasa bitku sa Covid 19 izgubilo 32 osobe iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << grada na Kolubari.

U prvom piku epidemije regitrovano je 199 pozitivnih na virus korona, dok je u drugom od 17. juna do 8. oktobra zabeleženo 995 slučajeva zaraženih.

Na teritoriji Kolubarskog okruga, za 24 sata zabeleženo je još 37 slučajeva pozitivnih na virus korona i to u Mionici pet, u Ubu i Osečini po šest, Lajkovcu sedam i u Ljigu 13.

Kako je saopštio gradski Štab za vanredne situacije u Valjevu, novooboleli su svih starosnih grupa, zaposleni u prometu, uslugama, javnim službama, zdravstvu, školama, obdaništima…, nezaposleni, penzioneri i osobe iz kućnog karantina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zlatiborski okrug: Za 24 sata novih 88 pozitivnih na virus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2020

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Užice, za 24 časa na području Zlatiborskog okruga registrovano je još 88 zaraženih virusom korona...Od ukupnog broja novozaraženih, u Užicu je registrovano 38, Požegi 17, Priboju devet, koliko i u Prijepolju, Čajetini šest, Novoj Varoši četiri,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.