VUČIĆ U BRISELU O NON-PEJPERU: Nisam video nikakav dokumet, niti mi ga je bilo ko predstavio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 16:21

VUČIĆ U BRISELU O NON-PEJPERU: Nisam video nikakav dokumet, niti mi ga je bilo ko predstavio!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas u Briselu da nije video non-pejper u kojem se govori o mirnom razlazu BiH

Vučić je dodao da o tom dokumentu ni sa kim nije razgovarao, i da je poslednji put razgovarao sa slovenačkim premijerom Janezom Janšom o situaciji vezanoj za pandemiju virusa korona.

Vučić je to rekao na zajedničkoj konferenciji za medije sa visokim predstavnikom EU >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za spoljne poslove Žozefom Boreljom, odgovarajući na pitanje novinara u Briselu da li zna za taj dokument, da li on zaista postoji, kao i da li je razgovarao sa slovenačkim premijerom.

Prema njegovim rečima, sa Janšom je razgovarao poslednji put kako bi se dogovorio o vraćanju građana Srbije iz Slovenije i Italije.

- Nisam imao priliku u skorije vreme da razgovaram sa njim. Uvek sam otvoren za svaku vrstu debate, ne živimo u doba inkvizicije, ali mi smo fokusirani na ekonomiju, integraciju Srbije u EU i ekonomski napredak - kazao je Vučić.

Ističe da Srbija podržava integritet BiH i navodi da je to kazao već hiljadu puta, kao i da Srbija poštuje integritet Republike Srpske.

- To je naša obaveza. Nisam video nijedan dokument, niko mi nije predstavio takav dokument i ne mogu nikoga da osudim po tom pitanju. Ne znam za ostale, ali sa mnom niko o tome nije razgovarao - kazao je predsednik Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Nisam video non-paper niti sam razgovarao sa Janšom

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Apr.2021

BRISEL - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas u Briselu da nije vidio non-paper u kojem se govori o mirnom razlazu BiH dodajući da o tom dokumentu ni sa kim nije razgovarao, a da je posljednji put razgovarao sa slovenačkim premijerom Janezom Janšom o situaciji vezanoj za pandemiju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.