SRBIJA ĆE POBEDITI KORONU! Predsednik Vučić ohrabrujućim rečima ozvaničio kraj radova na novoj kovid bolnici u Zemunu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 15:47

''SRBIJA ĆE POBEDITI KORONU!'' Predsednik Vučić ohrabrujućim rečima ozvaničio kraj radova na novoj kovid bolnici u Zemunu

Za četiri meseca izgrađena je velelepna i moderna kovid bolnica u Zemunu

Radovi na izgradnji nove kovid bolnice, u Vojnom kompleksu "Zemun ekonomija" kod Beograda, počeli su prvog avgusta.

Bolnica od 18.000 kvadratnih metara u Vojnom kompleksu "Zemun ekonomija" kod Beograda ima 200 mesta za intenzivnu negu i 800 za poluintenzivnu.

Kovid bolnica će posle epidemije moći će da se koristi za druge namene, jer će imati i salu za porođaje i kardiološku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << angio-salu.

- Za četiri meseca smo izgradili ovu velelepnu bolnicu. Srbija će pobediti koronu. Živela Srbija - napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Kao jedna o prioritetnih investicija koju finasira država, izgradnja zgrade koštala je više od 27 miliona evra, dok će medicniska i ostala oprema potrebna za funkcionisanje biti kupljena naknadno.

Cilj izgradnje novih kovid bolnica je slabljenje pritiska na lekare i medicinske sestre u bolnicama koje su pretrpele udar epidemije korona virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić o novoj bolnici u Batajnici: Srbija će pobediti koronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas da je za četiri meseca izgrađena bolnica, namenjena obolelima od korona virusa u Batajnici, uz poruku da će Srbija pobediti koronu...To je objavljeno na instagram profilu budućnostsrbijeav, uz fotografije na kojima se vidi hronološki red kako...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.