VRATILA SE KUĆI DEVET DANA POSLE SOPSTVENE SAHRANE: Starica (85) proglašena mrtvom zbog pozitivnog kovid testa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 23:31

VRATILA SE KUĆI DEVET DANA POSLE SOPSTVENE SAHRANE: Starica (85) proglašena mrtvom zbog pozitivnog kovid testa!

Špankinja za koju je porodica verovala da je umrla od korona virusa iznenadila je svoju rodbinu vrativši se kući devet dana nakon što im je rečeno da je sahranjena

Nakon što je došlo do zabune oko imena, porodica Rohelije Blanko (85) obaveštena je da je penzionerka umrla od kovid-19 13. januara, a njena sahrana je bila sledećeg dana.

Zbog protokola tokom epidemije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona virusa porodica nije mogla da prisustvuje sahrani.

Kada je u subotu stigla zdrava i zdrava u dom za negu u Hoveu, na severu Španije, gde takođe živeo njen suprug Ramon, bio je izvan sebe.

Fondaciju San Rosendo, koja vodi dom za negu, saopštila je da je do greške došlo kada su Blanko i drugi stanovnici koji su imali pozitivan test na KOVID-19 prebačeni u drugi dom za negu 29. decembra na specijalizovano lečenje.

- Među premeštenim starijim ljudima bile su dve žene kojima je dodeljena ista soba - rekla je fondacija.

Fondacija je izrazila žaljenje zbog "nesrećnog incidenta".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ženu (85) proglasili mrtvom od korone, 9 dana posle sahrane vratila se kući

Izvor: B92, 25.Jan.2021, 10:56

Porodica je mislila da je preminula od koronavirusa, a onda je iznenadila svoje bližnje kad se vratila

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.