VIRUS BUKNUO U JOŠ JEDNOM SRPSKOM GRADU: Korona POKOSILA na desetine radnika u fabrici tekstila

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 16:34

VIRUS BUKNUO U JOŠ JEDNOM SRPSKOM GRADU: Korona POKOSILA na desetine radnika u fabrici tekstila

Fabrika trenutno ne radi, ali su radnici pozvani da dođu na testiranje.

U turskoj fabrici Kajzen u Smederevu broj inficiranih koronavirusom uvećan je za sedam osoba. Sa prethodno 12 evidentiranih slučajeva iz Kajzenu sada je iz te fabrike ukupno 21 pozitivnih na Sars-Cov-2.

U Smederevu je, po statistici Zavoda za javno zdravlje u Požarevcu, do danas potvrdjeno 150 slučajeva infekcije koronavirusom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U Smederevskoj Palanci je sa 68 registrovanih slučajeva broj obolelih ostao nepromenjen, a u Velikoj Plani ima 34 zaraženih, potvrdila je medijima direktorka Zavoda za javno zdravlje Požarevac Ana Jovanović.

Podsećamo, danas je saopšteno da je u Zaječaru ukupno inficirano još 15 građana, tako da se broj obolelih popeo na 110 lica.

Ovaj podatak je uneo dodatni nemir među građane, uprkos činjenici da je pandemija na području čitave Srbije u zalasku. Prema mišljenju epidemiologa ovo jasno ukazuje da su se građani u pojedinim sredinama uz normalizaciju života i vraćanjem na svoja radna mesta opustili, pa je to upravo i razlog povećanja broj zaraženih osoba.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.