Umesto da zagrli sina, lekar čuči i hvata se za glavu, na ivici suza: Užase epidemije medicinari ne ostavljaju u bolnici (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2020, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto da zagrli sina, lekar čuči i hvata se za glavu, na ivici suza: Užase epidemije medicinari ne ostavljaju u bolnici (VIDEO)

Doktor iz Saudijske Arabije dolazi kući i njegov njegov sinčić mu odmah trči u susret, ali umesto zagrljaja, otac mora da mu kaže da stane kako ga ne bi zarazio. Koliko mu to teško pada, odmah je vidljivo KOLIKO je teško lekarima na radnom mestu širom sveta tokom pandemije virusa korona videli smo na nebrojenim snimcima i fotografijama iz prenatrpanih bolnica, posebno kada, kao u Italiji, moraju da biraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koga će lečiti. Međutim mnogi muku ne ostavljaju iza sebe, i kad uspeju da se vrate kući usred jako dugih smena, ne mogu samo da se opuste i zagrle svoje najbliže. Pročitajte još: "Delimo maske sa drugom smenom, nemamo dovoljno sredstava ni za osnovnu ličnu zaštitu": Španski policajac, za "Novosti", o problemima sa kojima se susrećeJedan takav primer vidimo na snimku iz doma lekara iz Saudijske Arabije. On dolazi kući posle ko zna koliko duge smene, i njegov njegov sinčić mu odmah trči u susret, ali umesto zagrljaja, otac mora da mu kaže da stane kako ga ne bi zarazio. Posle toga lekar je čučnuo, uhvatio se za glavu i uzdahnuo na ivici suza. U Saudijskoj Arabiji trenutno ima 1.104 potvrđena slučaja virusa korona, dok su tri osobe preminule.A Saudi doctor returns home from the hospital, tells his son to keep his distance, then breaks down from the strain. pic.twitter.com/0ER9rYktdT— Mike (@Doranimated) March 26, 2020

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.