Izvor: Blic, 26.Mar.2020, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) KORONA VIRUS U SRBIJI Zaraza odnela sedam života, obolelo 457 ljudi, večeras povratak naših državljana iz Londona

Prema poslednjim informacijama Ministarstva zdravlja, u Srbiji su registrovana ukupno 457 potvrđena slučaja COVID 19, a za 24 sata preminule su tri osobe od posledica korona virusa. Virus je u Srbiji ukupno odneo sedam života. Među zaraženima u Srbiji je i jedna trudnica.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(UŽIVO) U Srbiju stigla nova pomoć iz Kine, Sajam od sutra u 14.00 u funkciji za pacijente s lakšim simptomima

Izvor: Blic, 26.Mar.2020

Prema poslednjim informacijama Ministarstva zdravlja, u Srbiji je registrovano ukupno 457 potvrđenih slučajeva COVID 19, a za 24 sata preminule su tri osobe od posledica korona virusa. Virus je u Srbiji ukupno odneo sedam života. Među zaraženima u Srbiji je i jedna trudnica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.