Izvor: Blic, 04.Avg.2020, 15:25

"UBIJATE NAS, ZAŠTO NE NOSITE MASKE?" Medicinska sestra žestoko prozvala "glupe i sebične ljude": Vi ste GLAVNI UZROK KRIZE!

Zbog drugog talasa epidemije korona virusa, vlada u australijskoj državi Viktorija bila je prinuđena da uvede obavezu nošenja maski širom Melburna i administrativnog okruga Mičel, a oni koji se ogluše o meru moraće da plate kaznu od 200 dolara. Medicinska sestra, koja radi u bolnici u Melburnu, na Fejsbuku je žestoko napala “glupe i sebične” ljude u Viktoriji koji uporno krše mere izolacije, otežavajući život obolelima i ljudima poput nje. Džema Hilijard uputila potresan apel javnosti i opisala kako izgleda njen dan na radnom mestu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Facebook

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.