U srpskim sredinama sedam novoobolelih od korona virusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2021, 12:32

U srpskim sredinama sedam novoobolelih od korona virusa

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji u protekla 24 sata registrovano je sedam novih slučajeva zaraze korona virusom, a nije bilo smrtnih slučajeva izazvanih tom infekcijom, saopšteno je iz Kriznog štaba u Kosovskoj Mitrovici.

U Zavodu za javno zdravlje u severnom delu Severne Mitrovice prethodnog dana testirana su 54 lica, dok je od početka izbijanja pandemije testirano ukupno 19.877 osoba, prenosi Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << onlajn.

Novooboleli su iz Severne Mitrovice (3), Zubinog Potoka (3) i Leposavića (1).

U srpskim sredinama na KiM trenutno je aktivno 108 slučajeva korona virusa, a od početka izbijanja pandemije korona virus je registrovan kod 6.012 osoba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.