U nepotpunom 19. kolu Srpske lige istok pobedili samo Budućnost i Radan

Izvor: JužneVesti.com, 30.Nov.2020, 10:35

U nepotpunom 19. kolu Srpske lige istok pobedili samo Budućnost i Radan

Zbog korona virusa tri meča u Srpskoj ligi istok odložena su do daljeg, pa Pčinja iz Trgovišta i niški Sinđelić nisu odigrali svoje utakmice. U odigranim utakmicama 19. kola trećeg ranga, od timova sa juga Srbije, pobede su upisali samo Budućnost iz Popovca i Radan iz Lebana.

Popovačka Budućnost pobedila je rivala iz susednog sela Mladost u Medoševcu sa 4:2. Popovčani >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su 45 bodova na drugoj poziciji, ali imaju meč i bod manje od vodećeg Timoka iz Zaječara.

Radan je u Lebanu sa 3:0 savladao Moravu iz Vladičinog Hana, dok su ostale ekipe sa juga poražene.

Vlasina iz Vlasotinca je sa 2:0 poražena u Zaječaru od Timoka, prokupački Topličanin izgubio je od Timočanina u Knjaževcu sa ubedljivih 5:0, niški Car Konstantin je sa 1:0 poražen u Resavici od Rembasa, a Moravac iz Mrštana je izgubio sa 6:2 od Župe u Aleksandrovcu.

Ovo je bilo poslednje kolo prvog dela takmičenja u Srpskoj ligi istok.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Novonaseljska Mladost jesenji prvak Srpske lige Vojvodina, gazi ka istorijskom plasmanu u Prvu ligu Srbije

Izvor: Radio 021, 30.Nov.2020

Fudbaleri Mladosti sa Novog naselja jesenji su prvaci Srpske lige Vojvodina, trećeg ranga domaćeg fudbala...Mladost je u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata, za vikend, dočekala 1. maj iz Rume, savladavši ga sa 2:0. Bila je to 15. pobeda tima sa Novog naselja u 19 mečeva...U prvom delu sezone...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.