U istočnoj Srbiji koronavirus potvrđen kod sedam osoba

Izvor: Bor030.net, 29.Mar.2020, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U istočnoj Srbiji koronavirus potvrđen kod sedam osoba

Po podacima državnog sajta covid19.data.gov.rs u osam gradova i opština istočne Srbije koronavirus je potvrđen kod sedam osoba. Objavljeni podaci se odnose na jučerašnji dan, odnosno 28. mart. Pored broja obolelih ažurirane su i informacije o broju onih kojima je izrečana mera samoizolacije. U Borskom okrugu COVID-19 potvrđen je kod jedne osobe iz Kladova. U […] The post U istočnoj Srbiji koronavirus potvrđen kod sedam osoba appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koronavirus potvrđen kod dve osobe iz Bora

Izvor: Bor030.net, 30.Mar.2020, 10:26

U Boru su danas potvrđena prvi dva slučaja zaraze koronavirusom, rekao je na konferenciji za medije gradonačelnik Aleksandar Milikić. Milikić je potvrdio da su rezultati poslednjih testova pokazali da su koronavirusom zaražene dve osobe iz Borana koje su i izolovane. Rezultati ostalih testova su...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.