U Šumadijskom okrugu dva novozaražena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2020, 15:46

U Šumadijskom okrugu dva novozaražena

Prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje "Kraguj", u Šumadijskom okrugu registrovana su dva nova slučaja pozitivna na virus korona, po jedan iz Kragujevca i Aranđelovca.

U ostalim opštinama tog okruga - Topoli, Rači, Kniću, Batočini, Lapovu, kako je saopštio direktor Instituta Dragan Vasiljević, nema novih slučajeva, pa je tako broj registrovanih od početka epidemije na nivou okruga 2.568.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Od početka epidemije u Kragujevcu je registrovano 2.003 pozitivnih na virus korona, Aranđelovcu 177, Topoli 84, Rači 58, Kniću 142, Batočini 88 i Lapovu 16.

U kućnoj izolaciji trenutno se na nivou celog okruga nalazi 87 osoba, od čega u Kragujevcu 75, Aranđelovcu četiri, Kniću šest i Batočini dve.

Prema podacima od jutros, u Kliničkom centru Kragujevac hospitalizovano je 16 kovid pacijenata, od kojih je četvoro na respiratoru.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.