U Srbiji preminula još jedna osoba od korona virusa, 73 novozaraženih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Okt.2020, 15:17

U Srbiji preminula još jedna osoba od korona virusa, 73 novozaraženih

U poslednja 24 sata u Srbiji je od posledica korona virusa preminula jedna osoba, čime je ukupan broj preminulih od početka pandemije povećan na 751, saopštio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar na konferenciji za medije u petak, 2. oktobra. Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, registrovana su 73 nova slučaja zaraze, a testirana je 6.661 osoba. U bolnicama je 281 pacijent, a na respiratorima 23 pacijenta. U Srbiji su od početka epidemije potvrđena 33.735 slučaja infekcije.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Još 73 obolela, jedna osoba preminula, na respiratorima 23

Izvor: Danas, 02.Okt.2020

U Srbiji je u poslednja 24 časa registrovano je 73 nova slučaja korona virusa, a jedna osoba je preminula. Ukupno u našoj zemlji do sada je 33.735 osoba obolelo od ovog virusa, a registrovan je 751 smrtni slučaj.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.