Izvor: Luftika.rs, 02.Okt.2020, 15:19

Jedna osoba preminula od koronavirusa, a 73 novozaražene

Prema zvaničnim podacima, u poslednja 24 sata preminula je jedna osoba od posledica koronavirusa u Srbiji, pa je ukupan broj žrtava povećan na 751, rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar na konferenciji za novinare, a preneo N1.
Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na koronavirus je testirana 6.661 osoba, a registrovana su 73 nova slučaja zaraze.
Na respiratorima su 23 pacijenta.
U Srbiji je od početka epidemije potvrđeno 33.735 slučajeva infekcije.
Ukupno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << 281 osoba hospitalizovana.
Procenat smrtnosti je 2,23 odsto.
Do 15 časova 2. oktobra u Srbiji je testirano ukupno 1.147.039 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.
Radovanović: Dr Kon opovrgava Krizni štab i Batut i premašuje slutnje o 2.000 umrlih

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji preminula još jedna osoba od korona virusa, 73 novozaraženih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Okt.2020

U poslednja 24 sata u Srbiji je od posledica korona virusa preminula jedna osoba, čime je ukupan broj preminulih od početka pandemije povećan na 751, saopštio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar na konferenciji za medije u petak, 2. oktobra. Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, registrovana...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.