U Somboru 805 obolelih od korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2021, 18:53

U Somboru 805 obolelih od korone

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje, u Somboru je 805 obolelih od korona virusa, u Kuli 383, u Odžacima 278, dok je u Apatinu 231.

Na nivou Zapadnobačkog okruga 65.565 građana je revakcinisano, dok je ukupno 17.715 primilo treću, odnosno buster dozu, a revakcinu drugom dozom čeka 1.773 građana.

Kako za RTV navode u OB “dr Radivoj Simonović” u Somboru, na Odeljenju za kovid leči se 28 pacijenata zaraženih korona virusom, od kojih je jedan na mehaničkoj ventilaciji.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Borskom okrugu 1.277 aktivno zaraženih korona virusom, od posledica virusne infekcije preminulo devet pacijenata

Izvor: Danas, 25.Okt.2021

U Boru i dalje dvocifren broj novoinficiranih korona virusom, prema  podacima Zavoda za javno zdravlje „Timok“ iz Zaječara registrovano je 35 novih slučajeva zaražavanja, isto toliko bolesnika se oporavilo od virusne infekcije, ali su tri pacijenta preminula od posledica korona virusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.