U REALU SE UPALIO CRVENI ALARM: Korona u Kraljevskom klubu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 19:21

U REALU SE UPALIO CRVENI ALARM: Korona u Kraljevskom klubu (FOTO)

Sve je potvrđeno danas.

U ekipi Real Madrida pojavio se korona virus pošto je iz kluba danas saopšteno da je Nikolas Laprovitola bio pozitivan na najskorijem testiranju na prisustvo korona virusa.

Ovo ne bi trebval oda poremeti raspored Reala koji u nedelju treba da bude domaćin Andori u okviru španskog prvenstva, a zatim ih čeka duplo kolo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evrolige u kojem će dočekati Panatinaikos i gostovati Albi u Berlinu.

BREAKING: Real Madrid announces Nicolas Laprovittola returned a positive result #coronavirus #EuroLeaguehttps://t.co/pfSkP3tbky

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) January 23, 2021

Laprovitola ove sezone prosečno postiže 5,9 poena uz 3,7 asistencija u Evroligi, dok je bolji u španskom prvenstvu sa 8,3 poena po meču.

Real značajno zaostaje za Atletiko, pa mu je svaki meč, pa i večerašnji (21.00) izuzetno bitan. Kvota na dvojku je 1,55, a na kombinazziju 2&3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Alaves - Real Madrid.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mirijam Potrebin, majka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.