U Pirotskom okrugu potvrđeno da su 23 osobe pozitivne na korona virus, jedna osoba preminula

Izvor: Danas, 10.Apr.2020, 20:24

U Pirotskom okrugu potvrđeno da su 23 osobe pozitivne na korona virus, jedna osoba preminula

Zaključno sa današnjim danom u Pirotskom okrugu potvrđeno je da su 23 osobe pozitivne na korona virus od ispitanih 128 uzoraka, od kojih je 20 iz Pirota, dvoje iz Babušnice, i jedan iz Bele Palanke, koji su na lečenju ili kućnoj izolaciji, saopštili su  Zavod za javno zdravlje u Pirotu i Gradski štab za vanredne situacije u Pirotu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Pirotskom okrugu 23 osobe pozitivne na koronavirus, jedan preminuli

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Apr.2020

Pozitivni testovi na koronavirus potvrđeni su kod 23 osobe u Pirotskom okrugu, dok je jedna osoba preminula...Kako su saopštili Zavod za javno zdravlje u Pirotu i Gradski štab za vanredne situacije, 20 zaraženih je iz Pirota, dvoje iz Babušnice i jedan je iz Bele Palanke, a svi su na kućnom lečenju....

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.