U Opštoj bolnici u Smederevu gotovo popunjen kapacitet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2020, 18:15

U Opštoj bolnici u Smederevu gotovo popunjen kapacitet

U Opštoj bolnici u Smederevu trenutno je slobodno još četiri do pet bolničkih ležajeva od ukupno 160, a najveći broj pacijenata obolelih od virusa korona u toj zdravstvenoj ustanovi je iz Beograda, izjavio je direktor bolnice Nenad Đorđević.

On je za Tanjug rekao da je četiri petine pacijenata iz Beograda, jedna petina iz Smedereva, a da su primali i obolele iz Loznice.

Đorđević kaže da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na respiratorima jedan pacijent kod koga je potvrđen kovid-19 i šest pacijenata za koje se čekaju rezultati testiranja.

Naveo je da najmlađi pacijent u toj bolnici ima 20 godina, a najstariji 86 godina, dok su na respiratorima pacijenti starosti od 50 do 75 godina.

Đorđević je rekao da opreme ima, da je Opšta bolnica u Smederevu pre nekoliko dana dobila još pet respiratora, da ih sada ima ukupno 15, a da je stigao i pokretni rendgen aparat.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.