U Novom Pazaru u protekla 24 časa preminule 3 osobe od zaraze virusom korona

Izvor: SandzakPress.net, 14.Jul.2020, 17:06

U Novom Pazaru u protekla 24 časa preminule 3 osobe od zaraze virusom korona

U posljednja 24 sata u Regionalnom kovid centru u Novom Pazaru preminula su tri pacijenta, dok je 290 hospitalizovano. Kako je naveo na konferenciji za medije koordintor Regionalnog centra dr. Mirsad Đerlek protekli dani ohrabruju jer je manje prijema kovid pozitivnih pacijenata. “Imali smo dva transporta za Beograd, 21 prijem, pet pacijenata je na mehaničkoj ventilaciji dok je dvoje na high flow respiratoru” – rekao je Đerlek. The post U Novom Pazaru u protekla 24 časa preminule 3 osobe od zaraze virusom korona appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Đerlek: Dan u Novom Pazaru prošao relativno mirno, umrlo još troje

Izvor: Danas, 14.Jul.2020

Koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsad Đerlek rekao je da je u protekla 24 sata u ovoj ustanovi bilo relativno mirno i da se manji broj pacijenata javio u kovid ambulante.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.