U Kliničkom centru Niš dvoje preminulo, hospitalizovano 333 pacijenata, 11 na respiratoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2020, 16:44

U Kliničkom centru Niš dvoje preminulo, hospitalizovano 333 pacijenata, 11 na respiratoru

U kovid objektima Kliničkog centra Niš, hospitalizovano je ukupno 333 pacijenata, od kojih je kod 109, uključujući četvoro dece, potvrđen virus korona, navedeno je na zvaničnom sajtu te zdravstvene ustanove.

Deca kod kojih je potvrđen virus korona su u stabilnom stanju, a od ukupno hospitalizovanih, 11 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Tokom poslednja 24 sata, uprkos naporima lekara KC >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Niš, nažalost, dve osobe sa potvrđenim virusom korona su preminule, navodi se u saopštenju.

U Zdravstvenom centru Leskovac u kovid bolnici trenutno je hospitalizovano 137 pacijenata, a kod 17 je potvrđeno prisustvo virusa Covid -19.

U četiri kovid bolnice u Zdravstvenom centru Vranje ukupno je hospitalizovano 197 pacijenata, a kod 115 potvrđeno je prisustvo virusa.

U ZC Surdulica, u kovid bolnici, trenutno su hospitalizovana 63 pacijenata, a kod 54 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid -19.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu 109 pacijenata sa koronom, preminulo dvoje

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jul.2020

Ukupno 333 pacijenta hospitalozovana su u niškom Kliničkom centru i kovid bolnicama, a kod 109 je potvrđen virus korona. Dvoje je preminulo u poslednja 24 časa, dok je u Srbiji od posledica infekcije kovidom umrlo ukupno 13 ljudi. Pune se kapaciteti i u drugim bolnicama na jugu Srbije...Među hosputalizovanima,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.