U Novom Pazaru potvrđeno 17 novih slučajeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2020, 13:25

U Novom Pazaru potvrđeno 17 novih slučajeva

U Novom Pazaru u poslednja 24 sata potvrđeno je 17 novih slučajeva korona virusa, dok je jedna osoba u Raškoj takođe pozitivna, objavio je Zavod za javno zdravlje Novi Pazar.

Od početka pandemije virusa korona u Novom Pazaru obolela su 1.885 lica, testirano je 16.239, a od tog broja u Novom Pazaru je obolelo 1.522, Tutinu 235, Raškoj 64.

U toku protekla 24 sata šest pacijenata iz Novog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Pazara, četiri iz Raške i jedan iz Tutina primljeni su na lečenje u Regionalni kovid centar Novi Pazar, dok je njih devet otpušteno, prenosi portal Indeksonline.

Ukupan broj pregleda u kovid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar je 147, od čega je 77 prvih i 70 kontrolnih pregleda.

Broj hospitalizovanih pacijenata na Infektivnom odeljenju je 36, na Grudnom 64, a u Privremenoj bolnici Novopazarska banja 27.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.