Još 32 zaražena u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 30.Nov.2020, 16:05

Još 32 zaražena u Novom Pazaru

U Novi Pazar su u protekla 24 sata pristigli rezultati od 174 PCR testa građana od kojih je kod 32 potvrđeno prisustvo virusa korona, objavljeno je danas na sajtu Zavoda za javno zdravlje. Od tog broja 29 inficiranih je iz Novog Pazara, i po jedan iz Raške, Priboja i Ćuprije, prenosi IndeksOnline. Broj hospitalizovanih pacijenata na Infektivnom odeljenju je 39, na Grudnom odeljenju 60 a u Privremenoj bolnici Novopazarska banja 22 pacijenta. The post Još 32 zaražena u Novom Pazaru appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PONOVO PRETI DA POSTANE ŽARIŠTE KORONE: Pogoršava se situacija u Novom Pazaru, virus nema milosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020

Broj hospitalizovanih pacijenata na Infektivnom odeljenju je 3..U Novi Pazar su u protekla 24 sata pristigli rezultati 174 PCR testa građana, od kojih je kod 32 potvrđeno prisustvo korona virusa, objavljeno je danas na sajtu Zavoda za javno zdravlje...Od tog broja, 29 inficiranih je iz Novog Pazara,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.