U Novom Pazaru još četvoro preminulo, 388 na liječenju

Izvor: SandzakPress.net, 08.Jul.2020, 11:18

U Novom Pazaru još četvoro preminulo, 388 na liječenju

Tokom prethodnog dana u novopazarskoj bolnici od posljedica Covid19 preminula su četiri pacijenta, na respiratorima je osmoro, dok su dva pacijenta sa najtežom slikom transportovani u Beograd i Kragujevac. Direktor Doma zdravlja Ervin Ćorović rekao je na konferenciji za novinare da su u istom periodu na liječenje primljena još 32 pacijenta, čime su popunjena >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << 388 kreveta te zdravstvene ustanove. “S obzirom na broj pacijenata, trenutno obavljamo detaljne preglede sa ciljem da one sa lakšom slikom prebacimo u privremenu kovid bolnicu u Medicinskoj školi ili otpustimo na kućno liječenje”, rekao je Ćorović. Izvor: Radiostoplus   The post U Novom Pazaru još četvoro preminulo, 388 na liječenju appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazar: Umrlo četvoro ljudi, duplo više na respiratorima

Izvor: Danas, 08.Jul.2020

Tokom prethodnog dana u novopazarskoj bolnici od posledica Covid-19 preminula su četiri pacijenta, na respiratorima je osmoro, dok su dva pacijenta sa najtežom slikom transportovani u Beograd i Kragujevac.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.