U Nišu i dalje 17 pacijenata na aparatima za veštačku ventilaciju

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Apr.2020, 20:58

U Nišu i dalje 17 pacijenata na aparatima za veštačku ventilaciju

U Kliničkom centru Niš, do 15:30 časova, 07. aprila, 2020. godine, hospitalizovano je 68 pacijenata, sa potvrđenim prisustvom korona virusa COVID 19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 17 je u staroj zgradi hirurgije KC Niš, priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i oni se nalaze u jako teškom opštem stanju. Svi pacijenti su pod 24 - časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra. Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

U privremenoj bolnici, u hali Sportskog centra „Čair“, trenutno su hospitalizovana 64 pacijenta, pozitivnih na korona virus COVID-19. Svi su sa lakom kliničkom slikom, ili bez simptoma.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stručnjaci objašnjavaju: Evo šta je 5G mreža, šta rade njene frekvencije i gde su postavljene stanice u Srbiji

Izvor: Blic, 08.Apr.2020, 08:10

Pandemija korona virusa napravila je klimu napetosti i nepoznanica u kojoj bujaju dezinformacije pa je tako jedna teorija zavere koja se od prošle godine mogla videti samo po opskurnim Fejsbuk grupama u januaru 2020. preplavila društvene mreže i početkom aprila već postala jedna od najdeljenijih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.