U Kikindi inficirano 13 osoba korona virusom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2020, 16:13

U Kikindi inficirano 13 osoba korona virusom

Prema poslednjim informacijama iz kikindskog Zavoda za javno zdravlje, u Kikindi je od virusa korona inficirano 13 osoba. Tako je nakon više od dva meseca, u tom gradu koji je na početku epidemije važio za žarište, ponovo zabeležena aktivnost virusa.

Kada je u pitanju Severnobanatski okrug, trenutno je 16 osoba obolelo od virusa kovida 19. Pored Kikinde, po jedan obolela osoba registrovana je u Kanjiži, Čoki i Molu.

Direktorka Zavoda za javno zdravlje Kikinda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sandra Radlović izjavila je za Radio televiziju Vojvodine da svi oboleli imaju lakšu kliničku sliku, izuzev jedne žene starije od 80 godina, čija klinička slika je okarakterisana kao srednje teška. Nijedan pacijent nije na respiratoru.

Prema podacima sa sajta covid19.data.gov.rs, u samoizolaciji u Kikindi je trenutno 39 osoba, dok u ostatku Severnobanatskog okruga ima još 8 ljudi, koji su u samoizolaciji u Kanjiži.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.