U KC Niš na lečenju 163 osobe obolele od korone, 361 pacijent u niškim improvizovanim bolnicama

Izvor: JužneVesti.com, 11.Apr.2020, 16:35

U KC Niš na lečenju 163 osobe obolele od korone, 361 pacijent u niškim improvizovanim bolnicama

Za dan je u Srbiji od virusa korona preminulo još troje ljudi, ukupno 74 od početka epidemije. Novoobolelih je 275, ukupno 3.380 ljudi ima virus, a hospitalizovano je 2.436 pacijenata. Na lečenju u Kliničkom centru u Nišu je 163 ljudi, a na respiratorima je i dalje 19 pacijenata. Ministar zdravlja rekao je da virus ima 441 zdravstveni radnik, kao i 27 deteta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Druga žrtva korone iz Iriga: Preminula žena (50) koja se prva inficirala virusom u ovoj opštini

Izvor: Večernje novosti, 11.Apr.2020

Ovo je druga žrtva sa područja iriške opštine koja je preminula od posledice korona virusa. Prvi muškarac iz Šatrinaca koji je bio inficiran od ovog virusa preminuo je 3. aprila u KC Vojvodine IRIG- U Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu preminula je pedesetogodišnja žena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.