U KC Niš 105 hospitalizovanih sa koronom, još jedan pacijent preminuo

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jul.2020, 12:24

U KC Niš 105 hospitalizovanih sa koronom, još jedan pacijent preminuo

U Kliničkom centru u Nišu hospitalizovano je 105 pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona, saopštili su iz ove ustanove, a među njima je i dvoje dece koja su stabilno. U poslednja 24 sata još jedan pacijent je preminuo od posledica izazvanih ovim virusom, a na respiratorima je 6 osoba. U Leskovcu je hospitalizovano 117 pacijenata, Vranju 155, a u Surdulici 63.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu jedna osoba umrla od korona virusa, šestoro na respiratorima

Izvor: Danas, 10.Jul.2020

U Kliničkom centru (KC) u Nišu u poslednja 24 časa preminuo je jedan pacijent kod koga je potvrđeno prisustvo korona virusa, a šestoro obolelih se nalazi na repiratorima u jako teškom stanju, saopštila je danas u podne uprava te zdravstvene ustanove.

Nastavak na Danas...

Hosptalizovano 105 pacijenata u KC "Niš", među njima i dva deteta

Izvor: B92, 10.Jul.2020

U Kliničkom centru u Nišu hospitalizovano je 105 pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona, a među pacijentima je i dvoje dece koja su stabilno...U poslednja 24 sata još jedan pacijent je preminuo od posledica izazvanih koronavirusom, a na respiratoru je šest osoba, koje su u jako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.