U Nišu jedna osoba umrla od korona virusa, šestoro na respiratorima 1Foto: Sajt KC Niš

U Kliničkom centru (KC) u Nišu u poslednja 24 časa preminuo je jedan pacijent kod koga je potvrđeno prisustvo korona virusa, a šestoro obolelih se nalazi na repiratorima u jako teškom stanju, saopštila je danas u podne uprava te zdravstvene ustanove.

U kovid bolnicama u Nišu, Leskovcu, Vranju i Surdulici hospitalizovano je ukupno 612 pacijenata, od kojih je kod 247 osoba potvrđen korona virus, navedeno je na veb-sajtu KC Niš.

Na veb-sajtu niškog KC navedeno je da je u kovid objektima te ustanove do danas u podne hospitalizovano ukupno 277 pacijenata, a da je kod njih 105 potvrđena infekcija korona virusom. Među njima su i dva deteta, koja se nalaze u stabilnom stanju.

Prema podacima uprave niškog KC, danas je u kovid objektima te ustanove hospitalizovano 27 pacijenata više nego juče, a četiri pacijenta sa potvrđenim virusom više nego prethodnog dana.

Juče je u KC u Nišu bilo više preminulih nego danas – troje, a bilo je i više pacijenata na respiratoru – sedmoro.

Na veb-sajtu KC danas je navedeno i da je u četiri kovid bolnice u Vranju hospitalizovano ukupno 155 pacijenata, od kojih 77 sa potvrđenim korona virusom.

U kovid bolnici zdravstvenog centra u Surdulici zbrinuta su 63 pacijenta, od kojih 53 ima potvrđen virus, a u kovid bolnici u Leskovcu 117 pacijenata, od kojih je 12 pozitivno.

U bolnicama u Leskovcu, Vranju i Surdulici u poslednja 24 časa nije bilo preminulih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari