U Jablaničkom okrugu u poslednja 24 sata troje novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2020, 10:42

U Jablaničkom okrugu u poslednja 24 sata troje novozaraženih

Na teritoriji Jablaničkog okruga u poslednja 24 sata registrovana su tri nova slučaja zaraze virusom korona. U Zavodu za javno zdravlje Leskovac navode da su iz laboratorije "Vatreno oko" i sa Instituta za javno zdravlje u Nišu u poslednja 24 sata stigla42 rezultata, od čega za grad Leskovac 29. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Kako se dodaje, tri rezultata su sa pozitivnim nalazom od čega su dve osobe iz opštine Vlasotince i jedna sa teritorije Leskovca.

Trenutno se iz laboratorije "Vatreno oko" čeka 28 rezultata za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Još 11 novozaraženih u Pčinjskom okrugu, u Jablaničkom troje

Izvor: JužneVesti.com, 22.Okt.2020

Prema poslednjem izveštaju Kriznog štaba, u Pčinjskom okrugu je od 45 uzoraka koliko je poslato na analizu 11 njih pozitivno na korona virus, a među novozaraženim je najviše Vranjanaca - 7. U Jablaničkom okrugu su u poslednja 24 sata registrovane tri novozaražene osobe od 42 uzorka. ..Kada je...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.