Još 11 novozaraženih u Pčinjskom okrugu, u Jablaničkom troje

Izvor: JužneVesti.com, 22.Okt.2020, 11:17

Još 11 novozaraženih u Pčinjskom okrugu, u Jablaničkom troje

Prema poslednjem izveštaju Kriznog štaba, u Pčinjskom okrugu je od 45 uzoraka koliko je poslato na analizu 11 njih pozitivno na korona virus, a među novozaraženim je najviše Vranjanaca - 7. U Jablaničkom okrugu su u poslednja 24 sata registrovane tri novozaražene osobe od 42 uzorka.

Kada je reč o ostalim opštinama u Pčinjskom okrugu, pozitivne su i tri osobe iz Bujanovca i jedna iz Surdulice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
U kovid bolnici ZC Vranje hospitalizovan je 31 pacijent, od kojih je 14 pozitivno na koronavirus. Sa bronhopneumonijom su 23 pacijenta, na kiseoniku deset. Primljeno je pet pacijenata, otpušteno sedam, od kojih je jedan transportovan u Klinički centar Niš. Među hospitalizovanima nema dece, a trenutan broj slobodnih postelja je 149 - navode iz Štaba.

U kovid ambulanti je prethodnog dana obavljeno 75 pregleda, od toga 38 prvih. Upala pluća je dijagnostikovana kod 9 pacijenata.

Poslednji podaci iz Jablaničkog okruga pokazuju da je u poslednja 24 sata kovid registrovan kod 2 osobe iz Vlasotinca i jedne iz Leskovca, a trenutno se čekaju rezultati za još 28 ljudi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.