U Hrvatskoj troje novozaraženih, jedna osoba preminula

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Maj.2020, 16:42

U Hrvatskoj troje novozaraženih, jedna osoba preminula

U Hrvatskoj su unazad 24 sata potvrđene tri novooboljele osobe, tako da je ukupni broj oboljelih porastao na 2.337 osobe, priopćeno je iz Nacionalnog stožera Civilne zaštite. Preminula je još jedna osoba, čime je ukupan broj smrtnih slučajeva uzrokovanih COVID-19 porastao na 97 osoba.  Do sada je od zaraze korona virusom u Hrvatskoj ozdravilo 1.978 osoba. Na respiratoru je devet osoba, a do sada je testirano 58.091 osoba, od toga unazad 24 sata njih 1.070. Postotak pozitivnih i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Italiji ukupno preminulo 32.486 ljudi

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Maj.2020

RIM - Broj smrtnih slučajeva povezanih sa širenjem zaraze virusom korona u Italiji porastao je na 32.486, saopšteno je iz italijanske Agencije za civilnu zaštitu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Uz novu aplikaciju turisti neće moći da kažu da ne znaju kako da se ponašaju u Hrvatskoj

Izvor: B92, 22.Maj.2020, 15:20

U poslednja 24 sata u Hrvatskoj je potvrđeno šest novih slučajeva zaraze koronavirusom, a umrle su dve osobe, izveštava Nacionalni stožer civilne zaštite na konferenciji za medije.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.