U Crnoj Gori 565 novoinficiranih i sedam preminulih od korona virusa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jan.2021, 19:10

U Crnoj Gori 565 novoinficiranih i sedam preminulih od korona virusa

U Crnoj Gori je potvrđeno 565 novoinficiranih korona virusom, a preminulo je sedam osoba povezanih sa COVID-om 19, saopštio je Instituta za javno zdravlje. "Uzimajući u obzir novootkrivene slučajeve, kao i 533 oporavljenih, ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva COVID-a 19 u Crnoj Gori je 7.806", naveo je Institut.   Od početka epidemije, od marta 2020, registrovano je 59.262 slučajeva infekcije, a od COVID-a 19 preminulo je 777 ljudi.  Iz Instituta su saopštili i da su...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U Crnoj Gori preminulo sedam osoba, 565 zaraženih

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2021

PODGORICA - U Crnoj Gori je u posljednja 24 časa od posljedica zaraze virusom korona preminulo sedam osoba, a potvrđeno je 565 novih slučajeva infekcije, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje /IJZ/.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.