U Crnoj Gori 112 novih slučajeva COVID-19, četiri osobe preminule

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Okt.2020, 19:16

U Crnoj Gori 112 novih slučajeva COVID-19, četiri osobe preminule

U Crnoj Gori je registrovano još 112 novih slučajeva inficiranih korona virusom, saopšteno je u ponedjeljak 26. oktobra iz Instituta za javno zdravlje (IJZ). Najviše novoinficiranih je iz Podgorice 60 i Cetinja 11. U poslednja 24 sata su preminula četiri pacijenta od posljedica COVID-19, saopštio je direktor IJZ Boban Mugoša na redovnoj konferenciji Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) za zarazne bolesti. Riječ je o pacijentima iz Berana, Bara, Bijelog Polja i Podgorice. U poslednja 24...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminule četiri osobe, još 112 zaraženo u Crnoj Gori

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2020

PODGORICA - U Crnoj Gori u protekla 24 časa od posljedica zaraze virusom korona preminule su četiri osobe, a potvrđeno je 112 novih slučajeva infekcije od 422 testirana uzorka, saopšteno je iz crnogorskog Instituta za javno zdravlje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

U 18 crnogorskih opština smanjuje se broj inficiranih koronom

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2020

PODGORICA - U 18 crnogorskih opština smanjuje se broj inficiranih virusom korona, izjavio je direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša, navodeći da je epidemiološka situacija u Crnoj Gori nešto bolja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.