Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2021, 09:08

U Brazilu više od pola miliona umrlih usljed virusa korona

BRAZILIJA - Broj umrlih od kovida-19 u Brazilu premašio je 500.000, što je nakon SAD najviše u svijetu, a stručnjaci upozoravaju da bi se epidemija mogla pogoršati usljed sporog programa vakcinacije i početka zime na južnoj hemisferi.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Broj umrlih od kovida u Brazilu premašio pola miliona, protesti protiv Bolsonara (FOTO)

Izvor: Blic, 20.Jun.2021

Broj smrtnih slučajeva među kovid pacijentima u Brazilu premašio je pola miliona u Brazilu, a stručnjaci upozoravaju na opasnost od daljeg širenja virusa zbog sporog sprovođenja vakcinisanja i početka zime na južnoj polulopti.

Nastavak na Blic...

Više od pola miliona umrlih od Kovida 19 u Brazilu

Izvor: VOA, 20.Jun.2021

Brazil je postao druga zemlja sveta, posle SAD, sa više od pola miliona smrtnih slučajeva od Kovida-19, saopštio je zvaničnik Ministarstva zdravlja. "500.000 života izgubljenih zbog pandemije koja pogađa Brazil i svet", napisao je na Tviteru ministar zdravlja Marselo Kerioga, prenosi AFP. Etel...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.