U Boru četvoro novozaraženih, ukupno aktivno 298 slučajeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2021, 15:49

U Boru četvoro novozaraženih, ukupno aktivno 298 slučajeva

U Boru su u poslednja 24 sata registrovana četiri nova slučaja zaraze virusom korona tako da je ukupan broj aktivnih slučajeva virusne infekcije na teritoriji tog grada 298, podaci su Zavoda za javno zdravlje "Timok", objavljeni na sajtu grada Bora.

Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u tom gradu hospitalizovana su 53 bolesnika, od kojih je 50 pozitivno na virus.

U toku jučerašnjeg dana u kovid ambulantu "Rudar" na prvi pregled javilo se 27 pacijenata sa potencijalnim simptomima virusa, zabeleženo je 17 kontrolnih pregleda, dok je na prijemnim bolničkim odeljenjima obavljeno 45 pregleda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIRUS JOŠ UVEK PRETI SRBIJI: U Kraljevu od korone preminule tri osobe

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje koje je saopštio Gradski krizni štab zabeleženo je 19 novih kovid infekcija..Od ukupno 199 testiranih uzoraka brisa sa teritorije Kraljeva, računajući 95 PCR i 104 antigen metodom, 19 je pozitivno na kovid-19,..U gradu na Ibru je do sada zvanično potvrđeno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dva smrtna slučaja na kovid odeljenjima čačanske bolnice: U teškom stanju devet pacijenata

Izvor: B92, 02.Maj.2021, 12:43

Na kovid odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak hospitalizovana su 102 pacijenta...U respiratornom centru smešteno je devet bolesnika, a tri sa najtežom kliničkom slikom priključena su na respiratore...Tokom protekla 24 sata od posledica infekcije korona virusom preminula su dva pacijenta, jedan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.