Dva smrtna slučaja na kovid odeljenjima čačanske bolnice: U teškom stanju devet pacijenata

Izvor: B92, 02.Maj.2021, 12:43

Dva smrtna slučaja na kovid odeljenjima čačanske bolnice: U teškom stanju devet pacijenata

Na kovid odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak hospitalizovana su 102 pacijenta.

U respiratornom centru smešteno je devet bolesnika, a tri sa najtežom kliničkom slikom priključena su na respiratore.

Tokom protekla 24 sata od posledica infekcije korona virusom preminula su dva pacijenta, jedan iz Čačka i drugi iz Gonjeg Milanovca.

U čačanskoj bolnici evidentiran je prijem pet pacijenata i isto toliko otpusta na kućno lečenje, a u prijemno – >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 93 pregleda, od čega je 50 prvih pregleda.

Od 121 uzorka iz Čačka pozitivnih je 24, iz Gornjeg Milanovca od 18 uzoraka pozitivnih je sedam, iz Lučana od 10 uzoraka pozitivnih je sedam i iz Ivanjice od 32 uzorka pozitivnih je pet. Ukupno 43 pozitivna od 181 uzorka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.