U Boru 13 novih slučajeva, ukupno aktivnih 323

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 17:29

U Boru 13 novih slučajeva, ukupno aktivnih 323

U Boru je u poslednja 24 časa registrovano 13 novih slučajeva zaraze virusom korona, pa je tako ukupan broj aktivnih slučajeva u tom gradu 323, podaci su Zavoda za javno zdravlje "Timok", objavljeni danas na sajtu grada.

Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Boru hospitalizovano je 38 bolesnika, od kojih je 36 pozitivno na virus.

U toku jučerašnjeg dana u kovid ambulantu "Rudar" na prvi pregled javilo se 18 pacijenata sa potencijalnim simptomima virusa, zabeležena su 32 kontrolna pregleda, dok je na prijemnim bolničkim odeljenjima obavljeno 38 pregleda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KORONA NE MIRUJE NA ISTOKU SRBIJE: Situacija preteća,13 novih slučajeva, ukupno aktivnih 323

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021

Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Boru hospitalizovano je 38 bolesnika, od kojih je 36 pozitivno na virus..U Boru je u poslednja 24 časa registrovano 13 novih slučajeva zaraze virusom korona, pa je tako ukupan broj aktivnih slučajeva u tom gradu 323, podaci su Zavoda za javno zdravlje „Timok“,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.