U BiH pomjerena isporuka COVAX vakcina za jedan dan

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Mar.2021, 17:01

U BiH pomjerena isporuka COVAX vakcina za jedan dan

Vakcine protiv korona virusa koje je Bosna i Hercegovina (BiH) platila kroz COVAX mehanizam, njih 23.400 doza BioNTech/Pfizer, umjesto 24. marta, kako je ranije bilo najavljeno, u BiH trebalo bi da stignu dan kasnije, 25. marta, saopšteno je iz Ministarstva civilnih poslova BiH. "Informisani smo da je dostava vakcina prolongirana za jedan dan u odnosu na prethodno najavljene termine. Prema najnovijoj informaciji, dolazak 24.000 doza rastvarača najavljuje se za srijedu 24. marta, 2021....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U BiH stiže 26.400 vakcina AstraZenece

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2021

SARAJEVO - U BiH će u četvrtak, 25. marta, stići 26.400 doza vakcine AstraZeneka, saopštilo je večeras Ministarstvo civilnih poslova u Savjetu ministara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.