U BiH od korona virusa preminulo 35 osoba, 641 novi slučaj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Dec.2021, 16:02

U BiH od korona virusa preminulo 35 osoba, 641 novi slučaj

U Bosni i Hercegovini (BiH), u protekla 24 sata, potvrđen je 641 novi slučaj zaraze korona virusom, a od posljedica infekcije preminulo je 35 osoba, saopćeno je iz institucija za javno zdravstvo dva bosanskohercegovačka entiteta i Brčko distrikta. U Federaciji BiH testirano je ukupno 2.230 uzoraka, od čega je 378 bilo pozitivno na korona virusa. U tom enitetu, u posljednja 24 sata, od posljedica infekcije preminulo je 18 osoba, dok su četiri smrtna slučaja prijavljena retroaktivno. Od...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U BiH 649 novoobolelih i 23 preminula

Izvor: Danas, 09.Dec.2021, 15:10

U protekla 24 sata u Bosni i Hercegovini registrovano je 649 novih slučajeva zaraze korona virusom, a preminule su 23 osobe, saopštili su danas entitetski zavodi za javno zdravstvo i distrikt Brčko.

Nastavak na Danas...

U Brčkom preminula jedna osoba, zaražena još 31

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2021

BRČKO - Jedna osoba iz Brčkog preminula je od posljedica virusa korona u posljednja 24 časa, a registrovan je 31 novi slučaj zaraze, saopšteno je iz Štaba za zaštitu i spasavanje distrikta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.