Treći i četvrti avion iz Rusije sleteli u Beograd: Vulin i Mojsilović sa ruskim generalom o suzbijanju epidemije korone

Izvor: Večernje novosti, 03.Apr.2020, 18:46

Treći i četvrti avion iz Rusije sleteli u Beograd: Vulin i Mojsilović sa ruskim generalom o suzbijanju epidemije korone

Na aerodrom u Batajnici sletela su još dva aviona sa medicinskom pomoći uz Ruske Federacije Na aerodrom u Batajnici sletela su još dva aviona sa medicinskom pomoći uz Ruske Federacije. Danas se očekuju sletanje još jednog aviona, a sutra će još šest aviona dopremiti medicinska sredstva, tehniku i zaštitna sredstva kao pomoć Ruske Federacije prijateljskoj Srbiji za borbu protiv korona virusa. VULIN I MOJSILOVIĆ NA SASTANKU SA RUSKIM GENERALOMMinistar odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba general Milan Mojsilović, sa saradnicima, odmah po sletanju aviona na aerodrom „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici, sastali su se sa general-majorom Mihailom Černišovim, načelnikom ABHO Zapadnog vojnog okruga Oružanih snaga Ruske Federacije.Na sastanku su razmoreni i usaglašeni planovi angažovanja i podeljeni zadaci za angažovanje timova iz Ruske Federacije koji će narednih dana, zajedno sa pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i zdravstvenim radnicima, intenzivno raditi na suzbijanju širenja korona virusa u Srbiji.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još dva aviona puna ruske pomoći sletjela u Batajnicu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2020

BEOGRAD - Još dva aviona iz Rusije koja nose pomoć Srbiji, treći i četvrti u petak, sletjeli su na aerodrom Batajnica.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NA AERODROM U BATAJNICI: Stiže još 6 aviona sa medicinskom opremom iz Rusije

Izvor: Kurir, 04.Apr.2020, 07:00

Na vojni aerodrom u Batajnici danas danas se očekuje još šest aviona iz Ruske Federacije s medicinskom pomoći za borbu protiv epidemije korona virusa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.