Izvor: Radio 021, 03.Nov.2020, 00:01

Tiodorović: Niko u Kriznom štabu ne zagovara policijski čas, možemo da kontrolišemo situaciju

Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je u Nišu da u Kriznom štabu Vlade Srbije niko ne podržava ponovno uvođenje policijskog časa kao mere protiv širenja epidemije virusa korona.

"Brojke sada jesu veće od onih u martu i aprilu kada smo uveli policijski čas, ali sve dok možemo da kontrolišemo situaciju, nećemo uvoditi policijski čas", izjavio je Tiodorović u Hali Čair koja se priprema za novu privremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << KOVID-bolnicu.

On je rekao da su škole sada najsigurnija mesta, jer se "dobro sprovodi model zaštite", kako škole rade i Nemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji kojima je bitno da radi prosveta.

Tiodorović je rekao da je stanje na jugu Srbije povoljnije nego na severu i da ljudi ne smeju da se opuštaju jer to može da se promeni za nekoliko dana.

Tiodorović je dodao da veliki epidemiloški rizik predstavlja to što stanovnici Bujanovca, Vranja i Preševa idu u Makedoniju po jefitnije gorivo i druge potrepštine.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.