Tiodorović: Niko u Kriznom štabu ne zagovara policijski čas, možemo da kontrolišemo situaciju

Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je u Nišu da u Kriznom štabu Vlade Srbije niko ne podržava ponovno uvođenje policijskog časa kao mere protiv širenja epidemije virusa korona.
Tiodorović: Niko u Kriznom štabu ne zagovara policijski čas, možemo da kontrolišemo situaciju
Foto: 021.rs
"Brojke sada jesu veće od onih u martu i aprilu kada smo uveli policijski čas, ali sve dok možemo da kontrolišemo situaciju, nećemo uvoditi policijski čas", izjavio je Tiodorović u Hali Čair koja se priprema za novu privremenu KOVID-bolnicu.
 
On je rekao da su škole sada najsigurnija mesta, jer se "dobro sprovodi model zaštite", kako škole rade i Nemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji kojima je bitno da radi prosveta.
 
Tiodorović je rekao da je stanje na jugu Srbije povoljnije nego na severu i da ljudi ne smeju da se opuštaju jer to može da se promeni za nekoliko dana.
 
Tiodorović je dodao da veliki epidemiloški rizik predstavlja to što stanovnici Bujanovca, Vranja i Preševa idu u Makedoniju po jefitnije gorivo i druge potrepštine.
  • Hm...

    03.11.2020 09:43
    Citat 1: "Brojke sada jesu veće od onih u martu i aprilu kada smo uveli policijski čas, ali sve dok možemo da kontrolišemo situaciju, nećemo uvoditi policijski čas", izjavio je Tiodorović u Hali Čair koja se priprema za novu privremenu KOVID-bolnicu.
    Citat 2: "Tiodorović je dodao da veliki epidemiloški rizik predstavlja to što stanovnici Bujanovca, Vranja i Preševa idu u Makedoniju po jefitnije gorivo i druge potrepštine."

    Šta sve ovo govori? Ne kontrolišete vi NIŠTA, kako kontrolišete kad spremate Halu Čair da bude nova bolnica, kao i u Novom Sadu, jer su postojeći kapaciteti ili prepunjeni ili nedovoljni.
    A za ovo što narod mora da ide u druge države da kupuje jefitinije, to govori gde smo dospeli...

  • niste vi u stanju da

    03.11.2020 07:36
    "kontrolisete"
    ni jednu nacrtanu kozu !!!! a kamoli nesto drugo......aj maaars svi kuci...RAZLAZ !!!!-do hapsenja.
  • !

    03.11.2020 06:36
    A zasto je onda proletos bio policijski sat?
    Kad su gresili, onda kad su nas danima zatvarali ili sad kad uopste to ne rade?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.