Telemedicina u lečenju multiplog mijeloma

Izvor: Danas, 21.Okt.2020, 17:24

Telemedicina u lečenju multiplog mijeloma

Među najugroženijima pri izbijanju pandemije virusa korona našli su se hematološki pacijenti, te je bilo neophodno pronaći nove načine za praćenje njihovog stanja izvan bolnice, od kojih je jedan i telemedicina, istaknuto je na konferenciji za novinare „Inovativni pristup lečenju multiplog mijeloma”.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Telemedicina-nov pristup obolelima od multiplog mijeloma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2020, 07:09

Po izbijanju pandemije bilo je neophodno pronaći nove načine za praćenje stanja obolelih od multiplog mijeloma, retke maligne bolesti koštane srži, pa je razvijen nov pristup lečenju - telemedicina, rečeno je na konferenciji za novinare...Lečenje, dijagnostika i kontrola obolelih od multiplog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.