Talas nailazi, neće nas zaobići: Kon rekao da je u toku epidemija veka

Izvor: Večernje novosti, 03.Apr.2020, 16:46

"Talas nailazi, neće nas zaobići": Kon rekao da je u toku epidemija veka

"Do sada sam govorio da sam umereni optimista, mada to jesam i dalje, ali to ne znači da sam u pravu" rekao je stručnjak, na osnovu čega se jasno vidi koliko je situacija ozbiljna Epidemiolog Predrag Kon sa sigurnošću je potvrdio da nailazi talas zaraze virusom korona i da nas neće mimoići. Pročitajte još: “Danas je najcrnji dan“: Kon upozorio da je svaki građanin Srbije ugrožen- Ovoga puta nema više pregovaranja. Do sada sam govorio da sam umereni optimista, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mada to jesam i dalje, ali to ne znači da sam u pravu. To ne može da se zna. Nažalost svi ćemo morati to da vidimo. Rekao sam da je poslednja stavka 24 sata potpunog sprečavanja kontakta, ali za to mislim da nije još vreme. Oni koji sada umiru, zarazili su se pre tri nedelje - rekao je dr Konrekao je Kon.Stručnjak je na kraju dodao da se nalazimo u epidemiji koja se dešava jednom u 100 godina.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

“Danas je najcrnji dan“: Kon upozorio da je svaki građanin Srbije ugrožen

Izvor: Večernje novosti, 03.Apr.2020

- Nalazimo se u veoma ozbiljnoj situaciji, svaki građanin je ugrožen – rekao je Kon na konferenciji za mediji o epidemiološkom stanju u zemlji Epidemiolog Predrag Kon ukazao je da je danas najcrnji dan sa osam preminulih osoba, uz 305 novozaraženih, te da je jasno da kreće...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.