TUŽAN DAN ZA KRALJEVO: Registrovano sedam novozaraženih, jedna osoba preminula

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 18:28

TUŽAN DAN ZA KRALJEVO: Registrovano sedam novozaraženih, jedna osoba preminula

Na bolničkom lečenju je 24 pacijenata, prenose mediji.

Prema Izveštaju Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, od 44 uzorka uzetih sa područja grada Kraljeva, sedam je pozitivno, a jedan uzorak je potrebno ponoviti. Ukupno je registrovano 1.326 pozitivnih.

Na intenzivnoj nezi je njih šest, pri čemu su dva pacijenta intubirana, i po jedan se nalaze na neinvazivnoj terapiji i na kiseoniku.

U protekla 24 časa, od posledica infekcije korona virusom, u Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu preminula je jedna osoba, pa je ukupan broj preminulih u ovom gradu od početka epidemije 34.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sedmoro novozaraženih u Kraljevu, jedna osoba preminula

Izvor: B92, 15.Avg.2020, 12:03

Prema saopštenju Gradskog štaba za vanredne situacije, od ukupno 44 uzoraka brisa sa teritorije grada Kraljeva sedam je pozitivno na kovid 19...Do sada je zvanično potvrđeno 1.326 slučajeva, piše Glas Zapadne Srbije...U Opštoj bolnici "Studenica" u minulih 24 sata od posledica koronavirusa preminuo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.