Sedmoro novozaraženih u Kraljevu, jedna osoba preminula

Izvor: B92, 15.Avg.2020, 12:03

Sedmoro novozaraženih u Kraljevu, jedna osoba preminula

Prema saopštenju Gradskog štaba za vanredne situacije, od ukupno 44 uzoraka brisa sa teritorije grada Kraljeva sedam je pozitivno na kovid 19.

Do sada je zvanično potvrđeno 1.326 slučajeva, piše Glas Zapadne Srbije.

U Opštoj bolnici "Studenica" u minulih 24 sata od posledica koronavirusa preminuo je jedan pacijent, tako da je ukupan broj preminulih 34.

Bez obzira na poboljšanje epidemiološke situacije iz Gradskog štaba za vanredne situacije apeluju na građane da se striktno pridržavaju svih propisanih mera,pre svega na obavezno nošenje maski, držanje fizičke distance, zabranu okupljanja i redovno pranje ruku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Prvi put od aprila bez novootkrivenih slučajeva infekcije

Izvor: SandzakPress.net, 15.Avg.2020

Direktor Zavoda za javno zdravlje u Novom Pazaru dr Šefadil Spahić kazao je za da posle više meseci, odnosno od kada je proglašena epidemija korona virusa, u Novom Pazaru nije registrovan ni jedan novi slučaj infekcije. Naime, prema rezultatima od 13. avgusta od 146 uzoraka, ispitivanih u laboratoriji...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.