Izvor: Blic, 19.Okt.2021, 18:44

TRUDNA VODITELJKA "PINKA" ZARAŽENA KORONOM U ŠESTOM MESECU "Baš se uplašila"

Voditeljka TV "Pink" Svetlana Grubor, koja je u šestom mesecu trudnoće, zaražena je korona virusom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popularna voditeljka u šestom mesecu TRUDNOĆE zaražena KORONAVIRUSOM! EVO u kakvom je stanju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021

Uplašila se baš kada je saznala!..Voditeljka “Novog jutra” Svetlana Grubor zaražena je koronavirusom u šestom mesecu trudnoće...Ona je trenutno u samoizolaciji, a izvor blizak Svetlani otkrio je nešto više detalja...Објава коју дели Svetlana Grubor (@svetlana.grubor)..- Uplašila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"VAKCINA ME JE SPASILA, ZARAZILA SAM SVE KOD KUĆE" Voditeljka "Pinka" koja ima koronu u 6. mesecu trudnoće: "Teško mi je bilo"

Izvor: Blic, 20.Okt.2021, 07:01

Voditeljka "Pinka" Svetlana Grubor zarazila se korona virusom u šestom mesecu trudnoće, a kako kaže, prošla je sa lakšim simptomima zahvaljujući vakcini koju je primila mesec dana pre nego što je zatrudnela.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.