Suđenje Zeljkoviću: Zaštitna odijela dolazila u vrećama za smeće

Izvor: Capital.ba, 01.Apr.2024, 15:48

Suđenje Zeljkoviću: Zaštitna odijela dolazila u vrećama za smeće

BANJALUKA – Svjedok tužilaštva Igor Sliško u predmetu “korona ugovori” kazao je da su zaštitna odijela koja je nabavljala firma “Travel for fun” izgledala tanja od drugih, dolazila su bez deklaracija i u crnim vrećama za smeće, te da su samo ta odijela stizala na taj način. FOTO: Ustupljena fotografija Podsjetimo, u predmetu “korona ugovori” sudi se bivšem direktoru Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske Branislavu Zeljkoviću, a osim njega optužnicom su još obuhvaćeni i direktor firme “Sineks laboratorija” Sani Crljić, kao i direktori firmi “Promeding” i “Prokontrol” Dragan Dubravac i Slavko Bojić, te vlasnik Turističke agencije “Travel for fan” Saša Marković. Oni su optuženi...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Suđenje Zeljkoviću: Zaštitna odijela dolazila u vrećama za smeće

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Apr.2024

BANjALUKA – Zaštitna odijela koja je nabavljala firma "Travel for fan" bila su u crnim vrećama za smeće, bez deklaracije i izgledala su tanja od drugih i jedino ona su tako stizala, kazao je u banjalučkom Okružnom sudu svjedok tužilaštva Igor Sliško u predmetu „Korona ugovori“ u kome ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.